28 april 2019
17:00

Bankeryds SK

Referat: Div 3 Bankeryd

28/4 då var hemma premiären gjord och tyvärr förlust med 1-2 (0-1. Vi hade det lite kämpigt i första halvlek med Bankeryd. Förlorade för många närkamper. I andra går vi ut som ett helt nytt lag. Kämpar och krigar fullt ut denna halvlek. Bankeryd gör 2-0 på straff, Alma går åt rätt håll men den straffen är välplacerad i Almas höger hörn. Lisa kvittera till 1-2 på ett fint anfall. Vi har chanser att göra fler mål men den sista skärpan är inte riktigt där idag. Även denna dag bjuder vi på lite för mycket men en klar uppryckning från matchen mot Mariebo. Kunde gott fått med oss oavgjort, men resultatet är inte det viktiga. Vi tar med oss andra halvlek och jobba vidare därifrån till matchen mot Hallby på söndag. Nu tro jag att vi har förstått skillnaden från F16 till div 3 spel, dvs Alla är lite snabbare, Alla är lite hårdare
Vi får inte den tiden med boll som vi hade förra året utan allt sker snabbare och att man måste ha adress i passen och mjuka i mottagningarna. / Sviding & Anders